Ανοικτό κίτρινο ενεργοί φαρμακευτικοί μεσάζοντες 2 " - χλωρο-6'-Fluoroacetophenone CAS 87327 69 3

2 " - χλωρο-6'-Fluoroacetophenone 1 (2-χλωρο-6-fluorophenyl) Ethan-1-μια ακετοφαινόνη EINECS CAS 87327-69-3

Περιγραφή προϊόντων

 

2 " - χλωρο-6'-Fluoroacetophenone, ένας άχρωμος ή χλωμός - κίτρινο υγρό. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χημικοί μεσάζοντες. Αυτό το προϊόν είναι ελαφρώς επικίνδυνο γιατί το νερό δεν επιτρέπει στο αδιάλυτο προϊόν ή τις μεγάλες ποσότητες για να φθάσει στο υπόγειο νερό, σειρά μαθημάτων νερού ή σύστημα λυμάτων, χωρίς κυβερνητική άδεια, δεν επιτρέπει το υλικό που απαλλάσσεται στο περιβάλλον περιβάλλον. Εάν χρησιμοποιείται και αποθηκευμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Καμία αποσύνθεση, καμία επικίνδυνη αντίδραση που είναι γνωστή για να αποφεύγει τα οξείδια. Το δοχείο εκμετάλλευσης σφράγισε και αποθήκευσε σε μια δροσερή, ξηρά θέση για να εξασφαλίσει ότι ο εργασιακός χώρος έχει έναν καλή εξαερισμό ή μια εξάτμιση.

 

Αυτό το προϊόν είναι ελαφρώς επικίνδυνο γιατί το νερό δεν επιτρέπει στο αδιάλυτο προϊόν ή τις μεγάλες ποσότητες για να φθάσει στο υπόγειο νερό, σειρά μαθημάτων νερού ή σύστημα λυμάτων, χωρίς κυβερνητική άδεια, δεν επιτρέπει το υλικό που απαλλάσσεται στο περιβάλλον περιβάλλον. Εάν χρησιμοποιείται και αποθηκευμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Καμία αποσύνθεση. Σφραγίδα δοχείων εκμετάλλευσης στη δροσερή, ξηρά θέση για να εξασφαλίσει ότι ο εργασιακός χώρος έχει έναν καλή εξαερισμό ή μια εξάτμιση.

 

Φράσεις ασφάλειας: irCauses ουσία burns.ritating. Ενοχλώντας στα μάτια, το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με την αφθονία του νερού και επιδιώξτε τις ιατρικές συμβουλές. Φορέστε την κατάλληλες προστατευτική ενδυμασία, τα γάντια και το μάτι/την προστασία προσώπου. Ιδιαίτερα εύφλεκτος. Εγκαύματα αιτίας. Μακρυά από την πυρκαγιά.

 

Ι επιχείρηση για τις εγκαταστάσεις παραγωγής, τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής και τον εξοπλισμό δοκιμής.

 

Το προϊόν είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας, ώριμη τεχνολογία, σταθερή ποιότητα, αιώνιο απόθεμα, ευπρόσδεκτες συμβουλές για να αγοράσει.

 

Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Όνομα προϊόντων 2 " - χλωρο-6'-Fluoroacetophenone
Άλλο όνομα 1 (2-χλωρο-6-fluorophenyl) Ethan-1-ένα
Αριθμός καταλόγων CAS 87327-69-3
EINECS  
Μοριακός τύπος C8H6ClFO
Μοριακό βάρος 172.58
Μοριακή δομή
Σημείο τήξης 191°C
Δοκιμή 99%

 

COA:

 

Δοκιμή Πρότυπα ανάλυσης Αποτελέσματα
Εμφάνιση Άχρωμο ή ανοικτό κίτρινο υγρό Προσαρμοστείτε
Δοκιμή ≥99% 99.40%
Σημείο τήξης 191°C Προσαρμοστείτε
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.5% 0,22%
Συμπέρασμα   Προσαρμοστείτε

 

Τα πλεονεκτήματά μας

  1. η shinrezing φαρμακευτική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής.
  2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες.
  3. Επαγγελματική ομάδα ειδική για τη συσκευασία και την αποστολή και να κοιτάξει επίμονα στην καταδίωξη του κώδικα 24hours για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυάται.
  4. Τα περισσότερα προϊόντα είναι στο απόθεμα.
  5. Υψηλός - ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορα και παράδοση ασφάλειας. Αποστολή από DHL, TNT, τη FEDEX, HKEMS, το UPS, κ.λπ.

 

 

Πηγαίνετε πίσωΠροϊόντα
Πηγαίνετε πίσω

ενεργοί φαρμακευτικοί μεσάζοντες

Προμηθευτής επαφών
Γλώσσα αλλαγής

Select Language